Ik geloof dat het me gelukt is: mijn website neemt vorm aan. Ik ben er nog lang niet mee klaar, maar er wel trots op: alles zelluf gedaan.

Het belangrijkste staat er al op: mijn publicaties. Wat ik ook aan het uiterlijk van deze site zal sleutelen de komende tijd (ik zie het een beetje als mijn huis: ook nooit klaar): dit heb ik voor mekaar. Wat me nog raadselen geeft, is het uiterlijk van de blogposten (hoewel al aardig in stijl). Ik ben dus hevig aan de studie, zodat ik eerdaags kan denken dat het helemaal goed is. Daarnaast vind ik het vervelend dat de site in Microsoft Edge er heel anders uitziet dan in Google Chrome. Ik probeer daar nog wat aan te doen.

Vermoed ik dus zomaar dat ik, als de site eenmaal ‘af’ is, de boel weer ga omgooien. Doe ik thuis ook. Staat alles naar mijn zin, moet er weer iets gebeuren. Omdat het altijd nét niet goed genoeg is.

Het lijkt wel schrijven …